Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un cățeluș de o lună și jumătate a fost aruncat de la peste 3 metri înălțime de un copil de 10 ani, din Brașov. Patrupedul a ajuns în grija Asociației Milioane de Prieteni

Publicat

pe

Publicitate

La doar 10 ani, un copil din Brașov dă dovadă de cruzime fără margini. În timp ce se juca prin cartierul în care locuiește, copilul a luat un cățel pe care l-a găsit pe stradă, s-a urcat pe acoperișul unui magazin și a aruncat animalul de la peste 3 metri înălțime, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Oamenii care locuiesc în zonă au alertat autoritățile, dar și echipa Asociației Milioane de Prieteni. Polițiștii au ajuns în zonă, însă nu a fost trimis un echipaj de la Poliția Animalelor pentru că nu era niciunul disponibil, la acea oră. Activiștii AMP au preluat cățelul rănit și l-au dus la medicul veterinar pentru un consult amănunțit. La o primă vedere, piciorul din dreapta spate este posibil să fie rupt.

„Un astfel de act de cruzime, mai ales venit din partea unui copil de numai 10 ani, este greu de acceptat. Cu atât mai mult cu cât acel puiuț nu i-a făcut nimic, nu l-a atacat, nu i-a făcut vreun rău. Nici nu ne putem imagina cel fel de adult va fi, dacă de la vârsta asta nu are mila sau empatie față de alte ființe. Asociația Milioane de Prieteni a intervenit și a preluat puiuțul, dar Poliția Animalelor este cea care trebuie să ia masurile legale”, a declarat Cristina Lapis, Președinte AMP.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes