Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un călător şi-a făcut nevoile într-un autobuz RATBV. Călătorii au mers până la capăt de linie ocolind fecalele

Publicat

pe

Imagini cu fecale pe podeaua unui autobuz care circulă în municipiul Braşov au fost postate pe internet, miercuri după-amiază, persoana care a făcut publică fotografia susţinând că un călător şi-a făcut nevoile fiziologice în mijlocul de transport în comun, fără ca ceilalţi să-l anunţe pe şofer. Oficialii Regiei de transport din municipiu confirmă incidentul, precizând că autobuzul a fost scos de pe linie pentru a fi igienizat.

Publicitate

”Mii de mulţumiri călătorului de pe linia 5 ora 13:50 care şi-a făcut necesităţile fiziologice (caca) în autobuz, şi mulţumiri călătorilor care nu au avut bunul simţ să vină să anunţe şoferul şi au stat în mirosul insuportabil …”, a scris o persoană pe Facebook, pe un grup al călătorilor Regiei Autonome de Transport Braşov, transmite news.ro.

Oficialii transportatorului confirmă că un astfel de incident a avut loc.

Purtătorul de cuvânt al RAT BV, Silviu Ştefan, a declarat că la ora 13.51 autobuzul 822 a fost retras din circulaţie pentru igienizare, iar de la capătul de linie respectivul autobuz a fost înlocuit.

Publicitate

”Adresăm o rugăminte tuturor călătorilor să respecte măcar cele mai elementare norme de civilizaţie”, a transmis oficialul regiei de transport public Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes