Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un câine a fost salvat de pe munte după ce a căzut 200 de metri, într-o prăpastie. Intervenția salvamontiștilor a durat mai bine de 3 ore

Publicat

pe

De o misiune neobișnuită au avut parte salvamontiștii din Bușteni. Ei au fost solicitați să intervină în cazul unui câine care a căzut într-o prăpastie, în masivul Bucegi. Stăpâna patrupedului plecaseră în drumeție pe munte, iar când au ajuns într-o zonă foarte periculoasă, animalul de companie a alunecat și a căzut în gol.

Publicitate

Speriată, femeia a sunat imediat la 112 ca să ceară ajutor. O echipă de salvamontiști din Bușteni a plecat în căutarea câinelui care a căzut de pe munte, iar după câteva ore bune de eforturi, animalul a fost salvat și predat proprietarei.

„Intervenție cu final fericit pentru salvarea unui câine de companie care a căzut aproape 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi. Patrupedul era cu stăpâna lui în drum spre Crucea Eroilor, când a alunecat într-o zonă foarte accidentată, acolo unde niciun om nu a scăpat cu viață. După aproape 3 ore de eforturi, salvatorii montani au reușit să scoată „victima” din prăpastie și au predat-o cu bine stăpânilor”, au scris salvamontiștii din Bușteni, pe pagina oficială de Facebook.

sursa foto: facebook.com/ Salvamont Bușteni

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes