Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un câine a fost abandonat în mijlocul pădurii. Stăpânul său l-a legat de un copac și l-a lăsat acolo

Publicat

pe

Cruzimea oamenilor față de animale pare să nu aibă limite. Un nou caz revoltător a fost descoperit de autoritățile din Brașov. Un câine bătrân a fost legat de un copac și abandonat în mijlocul pădurii, cel mai probabil chiar de stăpânul său.

Publicitate

Un bărbat care se plimba prin natură a auzit la un moment dat un niște sunete ciudate care păreau a fi plânsetele unui animale. Omul a reușit să se apropie tot mai tare de locul în care se auzea sunetul și a descoperit stupefiat că un câine este legat de un copac și nu mai poate pleca de acolo.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar spre locul în care se afla patrupedul au fost trimiși agenți de la Poliția Animalelor, împreună cu echipe ale Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân și Asociației Milioane de Prieteni.

Autoritățile au găsit în pădure câinele bătrân, care nu era microcipat și nici sterilizat. În plus se afla într-o stare avansată de deshidratare. Patrupedul nu putea nici măcar să își miște capul pentru că era legat cu o sârmă foarte dură care îl împiedica să se miște complet.

Publicitate

Salvatorii au folosit un patent și cu multă grijă au reușit să desfacă sârma și să elibereze animalul. Acesta a fost dus la adăpost unde un medic veterinar i-a oferit primul ajutor. Câinele va fi monitorizat în următoarele zile până când starea lui de sănătate se va îmbunătăți.

Autoritățile încearcă acum să dea de urma stăpânului, însă misiunea va fi una extrem de grea mai ales că în acea zonă nu există camere de supraveghere care să fi surprins momentul în care animalul a fost legat și abandonat.

sursa foto: Primăria Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes