Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Un braşovean a organizat o tabără extremă pentru bărbați într-un cătun izolat: „Un loc unde ne întoarcem la origini, ieșim din zona de confort”

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat din Brașov a organizat, într-un cătun izolat din Munții Apuseni, o tabără destinată celor care doresc să-și descopere adevărata natură masculină.

Comunitatea „Dinastia Bărbaților” a fost înființată de Sergiu Oloeriu, un brașovean care promovează stilul de viață sănătos și spartan.

În cătunul Pătrăhăițești, situat la poalele Vârfului Curcubăta Mică din Alba, nouă participanți și-au pus la încercare abilitățile și au învățat să trăiască, timp de trei zile, în condiții extreme, precum bărbații din trecut.

Astfel, cei nouă bărbați au fost supuși la mai multe probe, precum baia în apa rece a Cascadei Buciniș, plimbatul desculți prin zăpadă sau dormitul într-un grajd cu fân.

Totodată, participanții i-au ajutat pe localnici la treburile gospodărești, fie că este vorba despre tăiatul lemnelor sau despre construirea unui beci.

Publicitate

„Restartăm modul de a trăi, tratăm bărbații ca pe bărbați, accesăm acea latură lăuntrică și neatinsă care își dorește să trăiască din toată ființa ei. Suntem responsabili pentru noi, suntem capabili și ne vom comporta ca atare”, spune Sergiu Oloeriu, organizatorul taberei.

Potrivit organizatorului, tabăra este un loc care te întoarce la origini, iar la finalul celor trei zile, participanții se simt mai curajoși și mai stăpâni pe „adevărata lor natură masculină”.

„Un loc unde ne întoarcem la origini, ieșim din zona de confort, dăm frâu liber sentimentelor înlănțuite, accesăm adevăratul nostru potențial și experimentăm cu propriile simțuri magia prezentului.

Reaprindem focul interior, stăm departe de soțiile și iubitele noastre, ca la final să ne întoarcem către ele mai iubitori, mai deschiși, mai susținători, mai dornici și plini de viață”, a mai adăugat organizatorul.

Primul eveniment s-a desfășurat în ianuarie, iar următoarele zile de tabără sunt programate în luna februarie, potrivit adevarul.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes