Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un bărbat „a pus pe jar” salvamontiştii din Prahova, după ce a anunţat că a căzut în râpă. Căutat cu maşina de teren şi drona, găsit beat la o stână

Publicat

pe

Salvamontiştii prahoveni au intervenit pentru căutarea unui bărbat care a sunat la 112, cerând ajutor şi susţinând că a căzut într-o râpă şi are dureri mari în piept. Salvatorii l-au căutat pe bărbat inclusiv cu camera de termoviziune, întrucât era noapte. În cele din urmă, alarma s-a dovedit a fi falsă, apelantul fiind în stare de ebrietate. El a fost amendat cu 4.000 de lei.

”Azi-noapte, la ora 01.00, dispecerul de serviciu a primit un apel de la 112 prin care eram solicitaţi ca resursă de sprijin pentru căutarea unui bărbat ce spunea că este căzut într-o râpă, într-o pădure de lângă comuna Scorţeni, acuzând dureri mari în piept. Apelul nu a putut fi localizat”, informează, miercuri, Salvamont Prahova.

La locul indicat de apelant au intervenit salvamontiştii cu o ambulanţă cu tracţiune integrală, alături de reprezentanţi ai mai multor instituţii care au declanşat acţiuni de căutare.

Am trimis ambulanța Salvamont 4×4 cu trei salvatori montani, în sprijinul celorlalte instituții care-l căutau. După mai multe ore de căutări, inclusiv cu drona cu termoviziune, acesta a fost găsit în stare de ebrietate, într-o stâna. A fost amendat de autorități pentru fapta sa, precizează reprezentanţii Salvamont.

Publicitate

Bărbatul care a sunat fără motiv la 112 a fost amendat cu 4.000 de lei pentru fapta sa.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes