Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Un bărbat a fost atacat de urs la Moieciu de Sus. Victima a fost rănită la spate și a ajuns la spital

Publicat

pe

Prin clipe de coșmar a trecut un bărbat de 59 de ani din Moieciu de Sus. Seara trecută omul mergea către o odaie, pe un deal din apropierea casei, când un urs s-a năpustit pur și simplu asupra lui. Omul a încercat să scape din ghearele animalului sălbatic, dar a fost rănit grav la spate.

Publicitate

Cu ultimele puteri, bărbatul și-a sunat fiul și i-a spus că a fost atacat de urs. Acesta din urmă a sunat la 112, iar autoritățile au intrat în alertă. O echipă a Serviciului Salvamont Bran a plecat spre locul unde se afla victima, iar o ambulanță SMURD a fost trimisă pentru a acorda bărbatului primul ajutor.

Autoritățile au alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș pentru că victima era în stare destul de grav. Din păcate, din cauza condițiilor meteo, aparatul de zbor nu s-a putut ridica de la sol, astfel că salvarea bărbatului a rămas în mâinile salvamontiștilor din Bran.

„Acțiune finalizată! Echipa Salvamont Bran a fost anunțată că, în zona Valea Lungă, o persoană a fost atacată și rănită de un urs. Echipa de salvamontiști, împreună cu echipajul de la SMURD, au acordat primul ajutor medical și au transportat persoana rănită în siguranță”, au declarat reprezentanții Salvamont Bran.

Publicitate

sursa foto: Salvamont Bran

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes