Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Trei „artişti urbani” care mâzgăleau un refugiu RATBV de pe strada Hărmanului au fost prinşi în flagrant. Grafferii erau dotaţi cu 18 tuburi de sparay

Publicat

pe

„Sunt trei copii care mâzgălesc cu graffiti stația RAT” – așa a sunat apelul în miez de noapte al oamenilor din dispeceratul RAT. în urma acestuia două echipaje ale Poliţiei Locale s-au deplasat în zona Gării. Trei așa-ziși artiști urbani au fost prinși în timp ce își goleau spray-urile cu vopsea pe panourile din stațiile RATBV și pe vitrinele magazinelor. 

„În stația RAT Brașov Hărmanului/Vlahuță au fost depistate trei persoane care mâzgăleau cu vopsea panourile din stația de autobuz, dar și stâlpii și vitrinele unei societății comerciale. După identificare, cei trei tineri (un minor de 15 ani și doi tineri de 18 și 21 de ani) au predat polițiștilor locali de bună voie „armele de lucru”. Erau dotați cu 18 tuburi spray paint, un marker negru și un corector. Tinerii au fost sancționați cu câte 400 de lei, iar minorul cu 250 de lei”, a transmis poliţia locală Braşov.

În aceste cazuri ligea spune că „Scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum și dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunțurilor și afișelor legal expuse în locuri anume destinate sunt fapte sancționate cu amendă de la 100 la 500 lei.”

Cei trei au acționat după șablon, în care unul dintre ei desenează, iar celălalt sau ceilalţi stau la pândă. Când poliţiştii locali îşi fac apariţia, se anunţă unii pe alţii. De data aceasta, apelul de la dispeceratul RATBV, a făcut diferența!

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes