Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / „Trebuie jertfă. Foc, fugă, a luat foc sala”. Sunt mesajele halucinante scrise de un individ necunoscut care a intrat într-o sală de curs de la Universitatea Transilvania din Brașov

Publicat

pe

Un caz halucinant a fost semnalat de studenții Universității Transilvania din Brașov. Pe grupurile de Facebook și Whatsapp tinerii au început să trimită mesaje în legătură cu un individ necunoscut care a intrat la cursurile uneia dintre facultăți și care a scris pe foaie mesaje fără nicio noimă. Studenții care se aflau în spatele bărbatului, la unul dintre cursuri, au reușit să fotografieze hârtia pe care individul a folosit-o ca să își ia notițe.

Printre mesajele scrise de bărbat pe foaie, pot fi citite următoarele:

  • „Foc – fugă ++++”
  • „Totul arde – a luat foc sala”
  • „Trebuie jertfă. Trebuie jertfă”
  • „Avea, foc, fugă, a luat foc sala”
  • 29.6 decembrie / plictiseală
  • „A avea, trebuie jertfă, a fugi”
  • ”Avea, a avea, jertfă”

Studenții care discută pe grupurile de pe internet despre acest caz spun că individul ar urmări fetele care pleacă de la facultate, dar și de la căminul Memo.

„În caz că îl vedeți pe Colină, feriți-vă! Sau dacă vine la voi la cursuri, chemați paza. Omul ăsta a venit la noi la un curs comportându-se foarte ciudat, ochii roși și chestii și a început să scrie pe foaie „sala ia foc”, „jertfă” (…) E a doua oară când unele fete s-au mai întâlnit cu el, le-au urmărit acum ceva timp inclusiv pe Theea, când a fost luat la întrebări a zic că e de la mate info. Oricum e nebun”, este mesajul unui student trimis pe unul dintre grupurile de Whatsapp ale universității.

Publicitate

„Eu am vorbit acum cu o fată din cămin de la PIPP 1 și a zis că profei i-a fost frică să iasă din sală, să sune la poliție, că îi era teamă să nu dea foc la sală. Și după oră el a fugit primul din clasă și profa a alergat după el și i-a zis să-și spună numele, să arate foaia pe care a scris (fetele i-au arătat poza cu foaia doamnei) și el a negat totul, după care a stat pe Colină afară într-un colț și urmărea tot”, este un alt mesaj al studenților.

La unul dintre ultimele cursuri la care individul a luat parte, tinerii care se aflau în sală au reușit să îi facă poze, pentru a anunța situația mai departe și pentru a fi identificat acest bărbat.

Conducerea Universității Transilvania a fost anunțată în legătură cu această situație, spun studenții.

„Nu știu care este gravitatea situației, însă noi am primit un mesaj în legătură cu un individ care a fost văzut în zona Memo și pe colină și care a hărțuit mai multe fete prin mesaje. Am trimis rectoratului și decanului întrucât e mai bine să fim siguri, rog pe toată lumea să aibă grijă”, spune un alt student.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes