Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / „Transport agabaritic” prin Braşov. Un şofer a plecat cu aproape toată mobila din casă stivuită într-o maşină mică şi pe plafonul ei

Publicat

pe

Un şofer a fost surprins mergând prin Braşov cu probabil toată mobila din casă înghesuită într-o maşină mică. „Transportul agabaritic” a fost surprins pe strada Zizinului, în Uzina 2. Din imaginea postată pe reţelele sociale se vede cum maşina este încărcată până la refuz cu mobilă.  

Publicitate

Putem spune că şoferul a pus în pericol toţi participanţii la trafic, asta pentru că mergea cu haionul ridicat, riscând să împrăştie toată încărcătura din portbagaj pe drum, şi să accidenteze pe cineva, sau să determine provocarea unui accident în spatele maşini. Asta pentru că dacă fotoliile ar fi căzut, şoferii din spate cu greu ar fi putut evita o tragedie. Mai mult, pe plafonul autoturismului sunt stivuite mai multe scaune şi mese pe o înălţime de peste un metru, una peste alta.

Din imagine se vede că ora în care a fost făcută fotografia este una în care circulaţia pe strada Zizinului este destul de intensă. Autobuzul numărul 34 merge pe lângă autoturism, iar din sens opus vin alte maşini.

Imediat după ce imaginea a fost postată pe reţelele sociale au început să apară şi comentariile savuroase: „Este un pic de loc pe dreapta”, a scris un internaut, „Nu a aranjat ok, incapeau mai multe!”, a răspun astul, iar altul a transmis „Mai încăpea și televizorul”.

Publicitate

Sursa foto: Facebook / Andrei Dumitrache

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes