Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Tragic accident pe DN 1, la Nistoreşti, 5 bărbaţi şi-au pierdut viaţa. Traficul între Braşov şi Ploieşti este oprit

Publicitate

Publicat

pe

Tragic accident la Nistoreşti, în judeţul Prahova, pe DN 1. Cinci bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 1. Teribilul accident a fost anunțat la 112, marți dimineață, în jurul orei 8.15.

Publicitate

ISU Prahova a transmis că în accident sunt implicate două autoturisme cu 7 ocupanți. Cinci persoane erau încarcerate la momentul sosirii pompierilor și echipajelor de salvare. Cei cinci decedați sunt bărbați, un alt bărbat și o femeie fiind răniți ușor.

La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, 3 descarcerări, 4 ambulanțe SMURD dintre care una de terapie intensivă mobilă.

„Pe DN 1, km 103+900 Nistoreşti, pe sensul de mers Brașov către Ploieşti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

Publicitate

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.”, a transmis IPJ Prahova.

Traficul rutier a fost deviat prin Breaza.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes