Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Tragedie în Masivul Piatra Craiului! Un american a murit după ce a căzut peste 400 de metri într-o râpă

Publicat

pe

Publicitate

Salvatorii montani din Zărnești intervin pentru recuperarea trupului unui bărbat care a murit, victima a căzut de la peste 400 de metri, în Padina Închisă, într-o zona deosebit de greu accesibilă. Victima este cetățean american.

„Intervenție a salvamontiștilor din Zărnești pentru recuperarea trupului unei persoane decedată, căzută de la peste 400m, în Padina Închisă, într-o zona deosebit de greu accesibilă”, anunță Dispeceratul Național Salvamont.

Potrivit sursei citate, victima este un cetățean american a cărei dispariție nu era anunțată.

Conform salvatorilor, victima era un cetățean al statului Seattle. El a fost găsit întâmplător, salvatorii fiind în căutarea unui alt dispărut, un român anunțat pierdut de 6 zile, un tânăr din Olt.

Publicitate

„Colegii din Zărnești au identificat într-o locație câteva elemente care păreau a fi de îmbrăcăminte. Când au ajuns acolo au constatat că era vorba de trupul unei persoane pe care nu o aveam anunțată. Este un cetățean american din Seattle care a căzut de la peste 400 de metri înălțime. Probabil în această seară o să încerce să îl recupereze de acolo, o să vedem cât de dificilă extracția lui”, a declarat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont, la Antena 3.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes