Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Traficul pe Ocolitoarea Brașovului a fost oprit, în această dimineață, din cauza unui tir care a derapat și a blocat un sens de circulație

Publicat

pe

Șoferii care au vrut să circule, în această dimineață, pe ocolitoarea municipiului Brașov au avut parte de o surpriză neplăcută. Traficul în apropiere de Hanul Domnesc a fost blocat complet din cauza unui tir care a derapat și a blocat un sens de circulație. Incidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte de ora 7.00.

Publicitate

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe VO 1K – Centura mun. Brașov, județul Brașov, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața carosabilă. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic.

Deși tirul a blocat cele două benzi de circulație pe sensul spre București, polițiștii de la Rutieră au decis să blocheze complet traficul în zonă. Asta pentru că autoritățile au așteptat ca o firmă specializată în tractări auto să vină și să repună tirul pe poziție. După aproximativ două ore de la incident, camionul a fost repus pe șosea, iar oamenii legii au decis să redeschidă traficul pe centura ocolitoare a Brașovului.

Polițiștii au început cercetările și trebuie să stabilească cum s-a petrecut acest accident. În plus, șoferul va fi testat cu aparatul etilotest, dar și cu cel drug test, pentru a se stabili dacă înainte să se urce la volan ar fi consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    18 ianuarie, 2024 at 9:09 am

    Doar în România găsești cei mai ,,experimentați,, ,,șoferi,,! Permise auto doar contra cost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes