Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Traficanţi de droguri arestaţi la Braşov. Patru kilograme de cannabis şi 33 de plante crescute într-o casă descoperite de poliţişti

Publicat

pe

Ieri, 11 octombrie, polițiștii braşoveni, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T au făcut 15 percheziții domiciliare, în județul Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc. 5 bărbați au fost arestați, pentru 30 de zile. La percheziţii au fost patru kilograme de cannabis. Cei vizaţi comercializau drogurile cu 50 lei pe gram.

„În cursul lunii mai 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în județul Brașov, s-ar fi constituit o grupare infracțională organizată, ai cărei membri ar fi comercializat, la prețul de 50 lei/gram, droguri de risc (cannabis), provenit din culturi indoor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 kilograme de cannabis, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, precum și 18.900  de euro, 9.500 de lei, 200 de dolari și 100 de lire sterline, telefoane mobile și laptopuri.

De asemenea, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, formată din 33 de plante, precum și instalații utilizate pentru dezvoltarea acesteia.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov și B.C.C.O. Brașov, în vederea audierii, ulterior, acestea fiind reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cursul zilei de astăzi, cele 5 persoane au fost prezentate instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Consumator

    16 octombrie, 2021 at 12:16 am

    Chelie din chimică criminalul care a omorât 3 oameni pe trecerea de pietoni era șeful grupării, știe toată lumea ….

  2. Consumator

    16 octombrie, 2021 at 12:21 am

    Chelie din chimică era șeful grupării,el furniza cantități mari celorlalți care vindeau la gram. Restul Emi, fracsu, mașiniță erau cățeii lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes