Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Tone de gunoi împrăştiate pe asfalt, pe „ocolitoarea mică”, în zona CET. Remorca unui camion care transporta deşeuri s-a răsturnat

Publicat

pe

Un camion plin cu gunoi s-a răsturnat astăzi pe ocolitoarea mică a Braşovului, în zona CET. Camionul a intrat în balans iar încărcătura s-a împrăştiat pe asfalt. Poliţia Locală a dirijat traficul în zonă aproape o oră pentru ca nu fi probleme, până ce remorca a fost repusă pe roţi şi deşeurile au fost încărcate înapoi în maşină.

Publicitate

„Aproape o oră! Atât au stat polițiștii locali de la Biroul Trafic Rutier pentru a fluidiza circulația pe strada Timișul Sec, zona CET, în locația unde un autovehicul care transporta deșeuri cu ajutorul unui container voluminos a intrat în balans și s-a răsturnat pe carosabil.

Agenții s-au asigurat că mașina este repusă pe roți, containerul este îndepărtat de pe carosabil, gunoaiele împrăștiate sunt ridicate, iar strada este curățată de reziduurile care ar fi putut pune în pericol circulația șoferilor în zonă.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes