Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Tabără de coşmar pentru mai mulţi copii aflaţi în tabără la Bran. Au ajuns la spital cu greţuri, vărsături şi temperatură mare

Publicat

pe

Mai mulți copii care erau într-o tabără școlară organizată în Bran au fost afectați de un val de simptome stomacale, inclusiv greață, vărsături și temperatură ridicată. Situația a devenit atât de gravă încât mai mulți copii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Autoritățile suspectează o posibilă infecție bacteriană, precum E. coli sau Salmonella, ca fiind cauza acestor simptome alarmante.

Publicitate

Copiii au fost cazați la o pensiune din Bran în cadrul acestei tabere, iar mulți dintre ei au prezentat simptome severe de indispoziție, printre care greață, vărsături repetate și temperatură crescută. Părinții unor copii au ales să îi ducă acasă în încercarea de a evita răspândirea mai largă a afecțiunii.

„Fetița surorii mele împreună cu alta fetița au fost duse ieri cu Ambulanţa la Zărnești după mai multe episoade greață, vomă și temperatură, deși mai erau copii bolnavi in camere. S-au îmblănit mulți și se dorește mușamalizare”, a declarat unul dintre părinți afectați.

În timp ce tabăra se apropie de final, îngrijorările cu privire la sănătatea copiilor rămân o prioritate majoră. Părinții afectați intenționează să înainteze sesizări la Direcția de Sănătate Publică și să depună plângeri penale împotriva pensiunii responsabile de organizarea acestei tabere.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes