Connect with us
Publicitate

Entertainment

FOTO / Sute de brașoveni și turiști s-au distrat pe gheață la deschiderea patinoarului Olimpia

Publicat

pe

A fost bucurie mare și distracție pe cinste, seara trecută, la poalele muntelui Tâmpa. Patinoarul de la Baza Sportivă Olimpia şi-a deschis porţile cu cea mai bună gheaţă şi cea mai frumoasă atmosferă pentru iubitorii acestui minunat sport.

Publicitate

Protagoniştii festivităţii de deschidere au fost patinatorii şi micii hocheişti de la Clubul Sportiv Corona Braşov, care au primit aplauze binemeritate din partea unui public numeros şi mai ales nerăbdător să testeze el însuşi alunecarea pe gheaţă.

Aşadar, braşovenii şi turiştii, indiferent de vârstă sunt aşteptaţi zilnic, între orele 10:00 – 20:00 să petreacă momente speciale pe ringul de gheaţă pus în funcţiune de administratorii Bazei Sportive Olimpia, cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov.

O serie de patinaj durează 75 de minute, începând cu orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00. Preţul biletelor de intrare este acelaşi din sezonul precedent, respectiv 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi, închirierea patinelor costă 20 de lei şi închirierea ajutorului de patinaj pentru copii, 15 lei.

Publicitate

Administratorii patinoarului anunţă reduceri de tarife pentru grupurile formate din minimum zece copii. Astfel, preşcolarii, elevii şi copiii instituţionalizaţi pot veni oricând, împreună cu însoţitorii lor, urmând să achite câte 7 lei pentru intrare şi 10 lei pentru închirierea patinelor.

sursa foto: Facebook.com / Consiliul Județean Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes