Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Structura de lemn care folosea ca belvedere pe Tâmpa a fost tăiată cu o drujbă

Publicat

pe

Zilele trecute au fost vandalizate structurile din lemn de pe Tâmpa. Au fost tăiate fără milă cu o drujbă. Scara a fost aruncată în vale iar partea de deasupra căsuţei de observaţie spre cartierul Şchei, se află aruncată lângă girueta de pe vârful Tâmpei. La acest proiect au lucrat în anul 2015, 12 arhitecţi tineri, oameni cu o dorinţă pentru frumos. Cel mai dificil lucru pentru ei a fost căratul lemnului până pe vârful Tâmpei.

Publicitate

Administratorii muntelui Tâmpa spun că au fost tăiate 12 bucăţi de lemn de pe acoperişul decorativ al structurii, însă că deja au început măsurătorile pentru a remedia situaţia. Cu toate acestea atrag atenţia că acest acoperiş era folosit de mulţi teribilişti ca belvedere şi pentru a face fotografii, cu toate că se află la aproximativ 2 metri înălţime şi practic stăteau deasupra celor care respectau regulile şi stăteau în interiorul structurii,pe partea care este pusă pe pământ. Structura oricum a ajuns să fie destul de şubredă, intemperiile şi-au spus cuvântul asupra ei, aşa că prea mult oricum nu mai ţine.

Cei 12 laţi de lemn erau pe jumătate putreziţi spun administratorii, Mai mult sunt elemente ale structurii deteriorate şi putrezite în proporţie de 90%.

Mai mult, când au ajuns acolo, pe lângă grinzile de lemn tăiate au găsit şi urmele unui mic foc făcut în acea structură de lemn.

Publicitate

Acestea nu sun singurele probleme cu care se confruntă, constant se găsesc indicatoare turistice rupte şi căzute la pâmânt.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dumy

    5 noiembrie, 2020 at 3:55 pm

    Dacă structura de lemne pe Tampa a fost tăiată cu drujba,cei responsabil cu muntele Tampa spun ca au fot tăiate scânduri și bârne putrezite, inseamna că cineva a făcut asta intenționat, sperând ca numai asa se repara structura de lemn și foișorul acela, altfel stătea mult și bine acolo și se deteriora incontinuoare !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes