Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Șoferii RATBv, supărați pe gropile din oraș: „sunt gropi de lux, trec prin ele mașini de 500 – 700 de mii de euro, orice gropar ar fi mândru”

Publicitate

Publicat

pe

Șoferii RATBv se plâng de calitatea proastă a carosabilului și a zonelor din apropierea stațiilor, se arată într-un comunicat al sindicatului RATBv remis Brasov.net.

Publicitate

Aceștia ne-au declarat că toate problemele au fost sesizate de șoferii regiei de transport local prin intermediul aplicației „Brașov City” însă nu s-a intervenit în niciunul dintre cazuri, unele gropi fiind vechi de trei luni de zile.

Mai mult, șoferii spun că în unele cazuri le este imposibil să le ocolească și le numesc gropi de lux, pentru faptul că prin ele trec autobuze al cărui cost trece de jumătate de milion de euro.

Viceprimarul Sebastian Rusu a declarat în urmă cu o săptămână că Primăria va repara toate străzile și trotuarele din municipiu când timpul va permite intervenția drumarilor.

Publicitate

„Dacă anotimpul renașterii încă se lasă aștepta, la fel putem spune și despre intervențiile pe care drumarii trebuie să le facă la nivelul străzilor din Municipiu.La bază stau nenumăratele cratere apărute pe străzile Brașovului, unele de câteva luni bune iar altele proaspete ca pâine caldă. Două celebre gropi se aflat după cum urmează; Una de o „mare” frumusețe la Capătul RAT de pe Strada Saturn pe care oricât si-ar dorii șoferii de pe mijloacele de transport în comun să o ocolească nu reușesc decât dacă procedează ca în cunoscutele desene animate de pe vremuri; <>. Acesta groapă devine din ce în ce mai falnică pe zi ce trece iar noile mașini ale operatorului de transport public în comun izbesc în ea fără nici o reușită de ocolire. Este o groapă mult prea mare pentru niște mașini atât de mici iar cele 3 Luni de zile de când este acolo face ca zguduitul simțit în troleibuzele si autobuzele de fabricație 2020 să devine din ce în ce mai neplăcut, acestea riscând să își rupă la propriu roțile. Cea de-a doua groapă de lungimea unui troleibuz cu dimensiuni de 18 m se află pe toată circumferința stație de la Liceul Meșotă, stație inaugurată în vara anului trecut, șoferii fiind nevoiți să blocheze prima banda de circulație pentru îmbarcare/debarcare călători. Menționăm faptul că și stația de la Liceul Meșotă are aceeași vechime pe care o are și sora ei de la Capătul RAT de pe Strada Saturn.Rămâne să sperăm ca ele sa devină o amintire neplăcută înainte de a le celebra și cea de-a patra lună de existență. Menționăm că aceste gropi nu sunt unele oarecare ci putem spune că sunt gropi de lux deoarece trec prin ele mașini de 500-700 de mii de euro și cu siguranță orice gropar ar fi mândru de asemenea gropi.

Ioan Zbârnea,
Liderul Sindicatului Liber 2015 al RAT Brașov” au transmis sindicaliștii.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes