Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Și-a amenințat rivalul pe rețelele de socializare și a ajuns în vizorul polițiștilor. La percheziții, oamenii legii au găsit în casa suspectului o armă letală

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, „braconaj” și „amenințare”.

În fapt, polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „amenințare”, ca urmare a identificării unui videoclip, postat pe o rețea de socializare, în care o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 50 ani, din localitatea Recea, județul Brașov, ar fi adresat amenințări cu acte de violență unei alte persoane. În urma cercetărilor efectuate au rezultate date potrivit cărora persoana bănuită de săvârșirea faptei anterior menționate ar fi comis și mai multe acte de braconaj cinegetic.

Astfel, la data de 09 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele situate pe raza localitatății Recea, din județul Brașov, aparținând bărbatului, în vârstă de 50 ani.

În cadrul activităților desfășurate au fost identificate o armă letală, tip pușcă, supusă autorizării și cartușele aferente acesteia, deținute fără respectarea normelor legale în vigoare, acestea fiind confiscate, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, Poliției Municipiului Făgăraș și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes