Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Seceta afectează și animalele din Ferma Hope a Asociației Milioane de Prieteni. Rezervele de fân sunt aproape epuizate

Publicat

pe

Zecile de animale care trăiesc în Ferma Hope, care a fost amenajată la Sanctuarul Libearty din Zărnești, ar putea rămâne fără hrană, în următoarea perioadă. Din cauza secetei și a căldurii sufocante, pășunile unde necuvântătoarele pășteau au fost pârjolite, iar animalele nu mai au ce să mănânce. Proviziile sunt aproape epuizate, iar acum îngrijitorii fermei cer ajutorul oamenilor pentru a putea hrăni viețuitoarele în continuare.

Publicitate

„Seceta și căldura toridă din perioada anterioară au provocat daune majore inclusiv animalelor! Vegetația de pe pășuni a fost efectiv pârjolită, așa că animalele domestice din Ferma AMP Hope nu mai au ce să mănânce pe pășune. În aceeași situație se află și căprioarele din Sanctuarul AMP Libearty. Rezervele de fân pentru consum sunt aproape epuizate, așa că avem nevoie de ajutor! Caprele, oile, caii, vacile, măgarii și căprioarele salvate, pe care le avem în grijă, au nevoie imediată de hrană. Apelăm la sprijinul vostru: dacă puteți dona fân (NU paie pentru așternut) sau cereale (porumb, orz, grâu), sau cunoașteți persoane care o pot face, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0731334786”, au declarat reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni.

AMP Hope Farm este parte integrantă din programul educațional al Asociației Milioane de Prieteni, casă pentru zeci de animale domestice salvate de la sacrificare sau din condiții de pericol extrem.

 

sursa foto: facebook.com / Asociația Milioane de Prieteni

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes