Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Se produce zăpadă artificială în Poiana Braşov. Temperaturile scăzute fac posibil ca şi pe timpul zilei să meargă instalaţiile

Publicat

pe

Se produce zăpadă artificială! Având în vedere condițiile meteo, care permit funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe timpul zilei, precum și faptul că prognoza arată temperaturi care nu vor permite pornirea sistemului de înzăpezire pentru zilele viitoare, administratorii domeniului schiabil au luat decizia de a produce zăpadă artificială și pe parcursul zilei de astăzi.

Publicitate

În aceste condiții, schiați cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. Totodată, purtați ochelari de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună.

În zonele în care se produce zăpadă au fost montate semne de atenționare.

Stratul de zăpadă bătută pe pârtiile din partea superioară a muntelui are aproximativ 15 de cm. Se schiază pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Drumul Roșu și în zona superioară a pârtiei Lupului, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri).

Publicitate

Pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt închise și se produce zăpadă artificială.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt telecabina, telegondola și telescaunul Ruia.

Temperatura în această dimineață, la ora 9.00, este de -8 grade Celsius în masiv și – 5 grade în Poiana Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes