Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Saună în beciul unui bloc din Braşov după ce o conductă cu apă s-a spart. Bătrâni nevoiţi să scoată apa cu găleţile

Publicat

pe

Imediat ce au a început distibuirea căldurii în Braşov, au apărut şi primele avarii, iar unii braşoveni spun că acestea nu se repară cu zilele, şi nici nu îi bagă nimeni în seamă.

Publicitate

O gravă problemă este în beciul unui bloc din cartierul Florilor. Corina Monea mărturisit pe Facebook chinul prin care trec locatarii acestui bloc: bătrâni care sunt nevoiţi să scoată apa din beci cu motopompele dar şi abur şi o căldură de nedescris din cauză că ţeava care trece pe acolo s-a spart.

„Peisaj urban, jurnal de iarna, Brasov, 19.11.2020! Asa arata un beci in cartierul Florilor, cand se da drumul la caldura in cartier….o teava sparta undeva, neverificata de nimeni inainte de umplerea instalatiei, apa fiarta scursa in beciul unei scari de bloc complet debransata de la sistemul de termoficare…si, bineinteles, locatarii scarii sunt cei care, cu galeti si motopompa proprii, scot apa din beci!

Serviciul Public Local de Termoficare are argumente: nu avem oameni si nici motopompe pentru astfel de interventii!

Publicitate

Firma care ar trebui sa se ocupe de avarii…..da din umeri si….replica noi nu stim nimic, suntem doar muncitori, e nemuritoare!!! Dupa mai bine de 10 ore de la evacuarea apei, beciul scarii inca e sauna, caldura si UMEZEALA!

PS: „Multumiri” calde proprietarilor – care locuiesc efectiv in bloc, dar si celor dornici de a face un mic business prin inchirierea apartamentului – tineri, cu putere de munca, pentru gestul „nobil” si constant de a-i lasa pe seniori, persoane trecute de 70 de ani, sa munceasca (si de aceasta data) doar ei!„, a scris Corina Monea în postarea s-a pe pagina de socializare.

Sursa foto: Facebook Corina Monea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes