Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Sancţiune drastică pentru un bărbat prins în flagrant că arunca gunoi pe marginea Oltului, lângă Făgăraş. A rămas fără maşină şi cu amendă de 10.000 de lei

Publicat

pe

Un bărbat a rămas fără maşină şi a primit şi o amendă de 10.000 de lei după ce a fost prins în flagrant de un echipaj de jandarmi că arunca gunoi pe marginea râului Olt. Jandarmii care erau într-o misiune de menținere a ordinii publice în municipiul Făgăraş i-au confiscat autoutilitara şi l-au pus pe individ să cureţe locul în care a depozitat deşeurile.

Publicitate

Fapta a avut loc ieri, 20 septembrie. Bărbatul arunca deşeuri provenite din construcţii pe un drum secundar din apropierea malului Oltului.

„Instituția noastră manifestă toleranță zero pentru astfel de acțiuni și acordă o importanță deosebită acțiunilor care privesc protejarea mediului, atât prin sancționarea celor care încalcă legea, dar și prin participarea activă în acțiuni de ecologizare, colectare selectivă a deșeurilor sau plantarea de arbori.”, a transmis Jandarmeria Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes