Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Salvamontiştii braşoveni au recuperat un cadavru dintr-o zonă greu accesibilă din Poiana Mărului

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, 25 Ianuarie 2022, salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Brașov au fost solicitați să intervină pentru recuperarea unei persoane decedate dintr-o zonă greu accesibilă din Poiana Mărului, în judeţul Brașov.

Salvamontiştii braşoveni au fost solicitaţi doar pentru a transporta cadavrul într-o zonă accesibilă. Asta pentru că în locul unde bărbatul a murit nu se putea ajunge decât cu echipamentele specifice, nu era şi acces auto. În zonă stratul de zăpadă era de aproximativ 30 – 40 de centimetri.

Când au ajuns salvamontiştii, poliţia criminalistică era deja la faţa locului. Se pare că bărbatul este localnic şi avea în zonă un saivan unde creştea animale.

„În jurul orei 12,05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au fost sesizati de către o femeie din localitatea Poiana Mărului, județul Brașov cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 65 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 20.01.2022 și nu a revenit până la data efectuării sesizării. În urma activităților desfășurate bărbatul fiind găsit decedat într-o zonă deluroasă din localitatea Poiana Mărului.

Publicitate

La examinarea sumară a cadavrului nu s-au constatat urme de violență vizibile, acesta fiind preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care s-a produs incidentul.”, a transmis IPJ Braşov.

„Salvamontiștii au extras trupul victimei și l-au predat către Serviciul Județean de Medicină Legală. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeul să il odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii Serviciului Public Judeţean Salvamont Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes