Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Salvamont Brașov are în dotare unul dintre cele mai avansate echipamente subacvatice disponibile la nivel mondial

Publicat

pe

Salvamont Brașov continuă să se pregătească intens și să testeze echipamente de vârf, dedicând timp și resurse considerabile pentru a se asigura că echipele sunt întotdeauna la cel mai înalt nivel de competență și eficiență în intervenții. Această pregătire continuă le permite să intervină rapid și eficient, maximizând șansele de succes ale misiunilor de salvare.

Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov a adăugat recent în dotarea sa unul dintre cele mai avansate echipamente subacvatice disponibile la nivel mondial: detectorul subacvatic AquaEye VODASAFE. Acest dispozitiv se bazează pe tehnologie de ultimă generație și inteligență artificială, folosind un sistem de tip sonar digital care poate scana zona de căutare la o adâncime de până la 50 metri în doar câteva secunde. Această inovație tehnologică oferă un sprijin vital în misiunile de căutare și salvare, asigurând o protecție mai bună pentru comunitățile locale și vizitatorii zonei montane.

Salvamont Brașov este adesea solicitat pentru intervenții în cazuri de persoane dispărute în diferite zone. AquaEye VODASAFE reprezintă un salt tehnologic semnificativ, fiind proiectat pentru a oferi asistență esențială în operațiunile de căutare și salvare. Performanțele sale excepționale vin în completarea dronelor deja utilizate de echipele de intervenție pentru căutarea și salvarea persoanelor în munți, asigurând o acoperire mai largă și o eficiență sporită.

Această dotare tehnologică avansată nu doar că îmbunătățește considerabil timpul de răspuns în situații de urgență, dar și crește șansele de succes ale misiunilor noastre. Într-un mediu unde fiecare secundă contează, AquaEye VODASAFE și celelalte echipamente de ultimă generație pe care le utilizăm sunt esențiale pentru a oferi cele mai bune șanse de salvare și a garanta siguranța celor aflați în pericol.
Suntem dedicați în a ne asigura că echipele noastre au în dotare cele mai bune și mai moderne tehnologii disponibile, pentru a răspunde prompt și eficient oricărei situații de urgență. Continuăm să investim în pregătirea și dotarea noastră, cu scopul de a proteja și salva vieți în orice circumstanță.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes