Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / S-a surpat o porţiune din drumul de Poiană

Publicitate

Publicat

pe

O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov s-a surpat, au anunțat, luni, reprezentanții Primăriei Brașov, care au semnaliza zona. Tot luni, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență.

Publicitate

Primăria Brașov a semnalizat zona unde s-a surpat zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov, pentru evitarea accidentelor.

Odată cu hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență vor începe lucrările de consolidare, potrivit Primăriei Brașov.

„Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a fost informat de Poliția Locală cu privire la surparea, la kilometrul 7 al drumului spre Poiana Brașov, a unei porțiuni din zidul care consolida acest drum. În prima etapă municipalitatea a semnalizat zona cu panouri reflectorizante și bandă, iar astăzi (luni – n.r.) Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență”, anunță Primăria.

Publicitate

Odată cu adoptarea acestei hotărâri, Primăria Brașov, prin Direcția Tehnică, va demara procedurile pentru realizarea lucrărilor de consolidare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes