Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Rezultate excepționale ale șahiștilor din Brașov. Sportivii s-au întors acasă cu medalii de la o competiție de grand prix organizată în București

Publicat

pe

În perioada 29-30.04 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București prima etapa de Grand Prix România. Turneul a ținut loc și de Campionat Național de Seniori la Șah-Rapid. A fost cel mai puternic turneu de Șah-Rapid disputat în România, la care au participat 320 de sportivi din 22 de țări, iar 110 dintre aceștia fiind deținători de titluri internaționale.

CS Dinamo București Centrul Sportiv Brașov a fost din nou la înălțime și a reușit să obțină medalia de bronz la senioare prin junioara brașoveancă de doar 15 ani Maria Lia Alexandra care astfel confirma cele 4 medalii de aur obținute în această lună la Campionatul National de Juniori.

Remarcabil este și rezultatul sportivului Stepanencu Cosmin care a obținut locul 1 la categoria Elo sub 2300. El a confirmat astfel forma bună în care se află după titlul de Campion Național la U18 obținut în această lună.

Antrenorul secției Marele Maestru International a concurat ca sportiv și a terminat concursul în clasamentul general pe locul 1. Astfel a reușit să obțină locul 4 în clasamentul jucătorilor români, chiar daca a ratat medalia la departajare, a câștigat locul 3 la categoria Elo sub 2500.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes