Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Rezultate excepționale ale șahiștilor din Brașov. Sportivii s-au întors acasă cu medalii de la o competiție de grand prix organizată în București

Publicat

pe

În perioada 29-30.04 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București prima etapa de Grand Prix România. Turneul a ținut loc și de Campionat Național de Seniori la Șah-Rapid. A fost cel mai puternic turneu de Șah-Rapid disputat în România, la care au participat 320 de sportivi din 22 de țări, iar 110 dintre aceștia fiind deținători de titluri internaționale.

Publicitate

CS Dinamo București Centrul Sportiv Brașov a fost din nou la înălțime și a reușit să obțină medalia de bronz la senioare prin junioara brașoveancă de doar 15 ani Maria Lia Alexandra care astfel confirma cele 4 medalii de aur obținute în această lună la Campionatul National de Juniori.

Remarcabil este și rezultatul sportivului Stepanencu Cosmin care a obținut locul 1 la categoria Elo sub 2300. El a confirmat astfel forma bună în care se află după titlul de Campion Național la U18 obținut în această lună.

Antrenorul secției Marele Maestru International a concurat ca sportiv și a terminat concursul în clasamentul general pe locul 1. Astfel a reușit să obțină locul 4 în clasamentul jucătorilor români, chiar daca a ratat medalia la departajare, a câștigat locul 3 la categoria Elo sub 2500.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes