Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Razie printre tinerii care „îşi fac veacul” în parcarea de la Sala Sporturilor din Braşov! Aproape 120 de persoane legitimate şi amenzi de peste 7.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Efective din birourile de ordine publică și circulație rutieră din cadrul Poliției Locale Brașov, împreună cu polițiști din Secția 2 și Secția 3 din cadrul Poliției Municipiului Brașov, au acționat în cursul nopții de 6 spre 7 aprilie în zona Sala Sporturilor din Bd. Gării Brașov pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și liniște publică.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse, au fost legitimate un număr de 119 de persoane, au fost verificate 46 de autoturisme și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.215 lei.

Au fost sancționate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii nr. 61/1991(R), precum și a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare în funcție de situația operativă, în toate zonele din municipiu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Cetatean ingrijorat

  9 aprilie, 2024 at 11:53 am

  Ar trebui sa se faca razii in toate parcurile noaptea, nu doar la sesizarea cetatenilor. La lefurile lor ar trebui o lista de obligatii serioase, care sa asigure siguranta si linistea cetatenilor. Ce ziceti si de homeless-ii care isi fac veacul la locurile de colectare a gunoiului, de mizeria, mirosul si degradarea umana…Si ei fac parte din problemele orasului

 2. ainstain 2

  11 aprilie, 2024 at 11:41 am

  Daca ie cuminti si ie pe domeniu public ce treaba sa aiva cu iei ?? Poate beau si iei un suc sau sa pupa cu o fatuca in masina !!
  Nea politistii astia a uitat cand erea si iei tineri ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes