Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Râșnovul a îmbrăcat straie de sărbătoare. Iluminatul festiv în stațiune a fost aprins

Publicat

pe

Publicitate

A fost o seara de poveste pentru zeci de localnici și turiști care au ajuns seara trecută în centrul orașului Râșnov. Luminițele din stațiune, dar și din bradul montat în Piața Unirii au fost aprinse, iar localitatea a intrat oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

„Orașul Râșnov este pregătit de sărbătoare! Într-o atmosferă superbă, luminile de sărbătoare au fost aprinse în tot orașul. De la momentul festiv nu a lipsit personajul principal, Moș Crăciun. Totul a început cu un recital de colinde al celor de la Vocelis – ACAPELLA. După acest moment, Moș Crăciun, alături de copiii din Râșnov, a aprins iluminatul festiv. Colindele au continuat sa răsune în Piața Unirii. Pe scena din centrul orașului au cântat membrii grupului Anatoly, spre încântarea tuturor”, au spus reprezentanții Primăriei Râșnov.

Sute de mii de beculețe și zeci de ornamente vor împodobi orașul pe toată perioada sărbătorilor, dar vedeta sezonului este pomul de Crăciun amplasat în centrul stațiunii. Bradul are în jur de 20 de metri și a fost tăiat din curtea unei localnice de pe strada I.L. Caragiale, la cererea proprietarei. Bradul din Piaţa Unirii a fost împodobit simplu, iar culorile dominante sunt alb rece și alb cald.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes