Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Probleme pentru CFR: Copaci prăbușiți pe firele de contact din cauza vântului puternic. Pe raza Regionalei CF Braşov circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii speciale

Publicat

pe

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că sâmbătă dimineaţa circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii speciale pe anumite intervale de staţii de pe raza Regionalei CF Braşov, unde se intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Publicitate

Într-un comunicat de presă, CFR SA precizează că în cursul nopţii pe raza regionalelor Timişoara, Iaşi, Braşov şi Craiova din cauza rafalelor puternice de vânt, zeci de arbori s-au prăbuşit pe firul de contact, provocând deranjamente grave la sistemul de alimentare cu energie electrică.

„Personalul feroviar a intervenit încă din cursul nopţii pentru remedierea deranjamentelor, interval orar în care mai multe trenuri au fost oprite temporar, în staţiile de pe traseu, până la finalizarea intervenţiilor”, informează CFR SA.

De asemenea, operatorul feroviar informează că pe relaţia Răstoliţa-Deda Bistra se circulă în continuare cu tracţiune diesel, până la finalizarea intervenţiilor cu drezina pantograf.

Publicitate

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă, conform agerpres.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes