Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Poliția antrenează câini pentru depistarea persoanelor cu Covid-19. Instruirea se face la școala de dresaj a vecinilor din Sibiu

Publicat

pe

Publicitate

Mai mulți câini sunt antrenați la Centrul Chinologic al Poliției Române din Sibiu, în vederea depistării persoanelor bolnave de Covid-19.

Proiectul a început anul trecut, potrivit ministrului de Interne, Lucian Bode, care a vizitat astăzi Centrul.

„În anul 2020, la nivelul acestei instituții, a fost demarat un proiect care are ca scop instruirea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, în special pentru structurile Poliției de Frontieră și Poliției Transporturi”, a scris pe pagina de Facebook ministrul Lucian Bode.

„Este un proces în desfășurare și am convingerea că, în curând, vă vom prezenta rezultate concrete ale muncii colegilor noștri din acest centru”, a mai scris ministrul de Interne.

Publicitate

Acesta a mai spus că în cei 70 de ani de existență ai Centrului Chinologice s-au obținut „rezultate deosebite în lupta antidrog, în intervenția antiteroristă, investigarea criminalistică, limitarea migrației ilegale, salvarea de victime, desfăşurarea acţiunilor de ordine publică și, în curând, în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes