Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Peste 100 de jandarmi din Brașov au donat sânge, în ultimele zile. Ei au luat parte la campania „Donează sânge! Salvează o viață!”

Publicat

pe

Publicitate

Jandarmii brașoveni au donat sânge în cadrul campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!”, acțiune ce se desfășoară la nivelul tuturor unităților Jandarmeriei Române.

„Picătură cu picătură, mililitru cu mililitru, am reușit să strângem sângele salvator de viață pentru peste 300 de oameni care au așa mare nevoie de el. Cei 102 jandarmi care au donat sânge zilele acestea, au făcut-o convinși că gestul lor mic cântărește foarte mult pentru viața celor care au nevoie de el. Ne-am întărit rândurile nu numai în rândul personalului operativ, ci și în rândul donatorilor, noii noștri colegi alăturându-se entuziaști demersului nostru”, au declarat reprezentații Jandarmeriei Brașov.

O parte din sângele donat va ajunge la Vladimir Ștefan, un băiețel de 10 anișori diagnosticat cu leucemie și care se află internat la Spitalul de Copii Brașov. Are nevoie constantă de sânge din grupele O1 si A2 ambele negativ.

Pentru jandarmii brașoveni este cea de-a treia campanie de donare de sânge din acest an și vom răspunde prezent ori de câte ori putem ajuta.

Publicitate

sursa foto: IJJ Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes