Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Pericol de explozie la o benzinărie din Săcele! Combustibil scurs pe asfalt

Publicat

pe

Publicitate

Miercuri după-amiază, spiritul de observație și inițiativa polițiștilor brașoveni au dus la evitarea unei tragedii, după ce, la o benzinărie de pe strada George Moroianu, din municipiul Săcele, a avut loc un incident. Mai exact, de la una dintre pompele de alimentare, pe o raza de aproximativ 30 de metri în jurul stației peco, s-a scurs benzină pe asfalt.

Aflat în patrulare, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Săcele a observat imediat situația periculoasă și a acționat în consecință, pentru eliminarea riscurilor.

Astfel, pentru siguranța cetățenilor, polițistul a evacuat zona, iar după ce a chemat în sprijin colegii, circulația în zona a fost dirijata, pentru a preveni alte incidente. De asemenea, fața de situația creata, polițiști au chemat în sprijin echipajele de pompieri, care au intervenit cu apa și material absorbant, pentru a înlătura orice pericol.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov subliniază importanța vigilenței și a reacțiilor rapide în astfel de situații critice și mulțumește polițiștilor care, prin spirit de observație și inițiativă, demonstrează angajament și devotament față de siguranța publică.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes