Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Pentru prima dată în pandemie pe un stadion din România suporterii vor asista la meci. Tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe sunt pline de oameni de zăpadă

Publicat

pe

Suporterii nu au acces în tribune la meciurile din Liga 1, dar fanii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au găsit o metodă inedită prin care să își arate sprijinul. 

Pentru meciul de sâmbătă, cu Astra Giurgiu, fanii covăsneni au hotărât să-și arate susținerea într-un mod inedit. Au profitat de zăpada căzută în ultimele zile și de frigul care persistă la Sfântu Gheorghe și au făcut mai mulți oameni de zăpadă în tribună, pe care i-au echipat corespunzător, cu fulare ale lui Sepsi, scrie GSP.ro.

„În situaţia actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideţi să umplem stadionul cu oameni de zăpadă! Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi şi vineri, oricine poate să se ducă la stadion şi să construiască om de zăpadă, pe care să îl aşeze pe scaunele stadionului. Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuţ sau plin, numai să fie OM DE ZĂPADĂ. IMPORTANT, Omul de zăpadă trebuie să poartă o eşarfă sau panglică, orice în culorile roşu şi alb. Aceste creaţii se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, au scris suporterii pe pagina lor de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes