Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Patru medalii pentru şahiştii de la Dinamo Braşov la Concursul Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade. David Botea a obţinut aurul

Publicat

pe

Publicitate

Micii şahiştii braşoveni au obţinut patru medalii la „Concursul Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade”. Şahiştii de la Dinamo Braşov s-au întors acasă cu o medalie de aur, una de argint şi două de bronz. Perfornaţa este una foarte bună, ţinând cont că în joc au fost 31 de medalii.

Medalia de aur a fost cucerită de David Botea la categoria U 15. Argintul a fost obţinut de Mihnea Costescu la U 17, iar medaliile de bronz  au fost obţinute de Iulia Isopescu la F 13 și Alexandra Nanu la F 11 ani.

La competiţie  au participat 180 de sahisti din întreagă ţară, şi s-au întrecut unii dintre cei mai buni jucători juniori ai României. Tinerii au concurat pe categorii de vâstă de la 7 ani la 17 ani la “șah-clasic”, separat fete și băieți, ţinta fiind ocuparea unui loc pe podiumul naţional și calificarea la Campionatul Mondial Școlar de Șah – 2023.

„Concursul Naţional Şcolar de Şah Elisabeta Polihroniade” a avut loc în perioada 3-8 ianuarie 2023 şi s-a desfăşurat la Căciulata.

Publicitate

Sportivi brașoveni, legitimați la Dinamo București – secția Brașov l-au avut ca antrenor principal pe Ciprian Nanu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes