Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Patru jandarmi din Brașov au primit titlul ”Pro Urbe” din partea Autorității Teritoriale de Ordine Publică

Publicat

pe

 

 

După ce au celebrat Zilele Jandarmeriei, militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au un nou motiv de sărbătoare. Patru jandarmi brașoveni au primit titlul „Pro Urbe” din partea Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Publicitate

Distincțiile au fost acordate pentru contribuția acestora la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul nostru, pentru fapte deosebite puse în slujba comunității, petrecute atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

Cei patru jandarmi sunt:

1. Maior CIUCĂ Doinel, care aflat în timpul liber a ajutat la prinderea unui bărbat care sustrăsese mai multe produse dintr-un magazin din municipiul Brașov;

Publicitate

2. Plutonier adjutant NEDELCU Ovidiu, jandarm în cadrul Postului de Jandarmi Montan Poiana Brașov, care din anul 2015 asigură înlocuirea drapelului arborat pe Vârful Tâmpa.

3. Plutonier adjutant TĂPLESCU Alin, din cadrul Detașamentului 1 Mobil Brașov, care în data de 15 iunie a participat la misiunea de căutare a unui minor dispărut, încheiată cu succes;

4. Plutonier FOGOROȘ Liviu, subofițer în cadrul Postului de Jandarmi Montan Sâmbăta, care în noaptea de 14/15 octombrie a participat la o misiune deosebit de periculoasă de salvare a unui turist ucrainean rătăcit în zona Viștea Mare, și care a fost adus în siguranță la baza muntelui.

„Îi felicităm pe colegii noștri și suntem convinși că vor rămâne în slujba comunității și vor acționa cu același devotament și dăruire, ori de câte ori cetățenii vor avea nevoie de ei”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes