Connect with us
Publicitate

Util

FOTO / Pasajul dintre Hărman și Prejmer va fi redeschis circulației începând din 14 decembrie

Publicat

pe

Publicitate

Vești bune pentru șoferi. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că lucrările începute la pasajul dintre localitățile Hărman și Prejmer sunt aproape de finalizare, iar traficul pe pod ar urma să fie redeschis începând de săptămâna viitoare.

„Din data de 14 decembrie 2022 se va circula din nou, fără restricții, pe pasajul de peste DN11, din zona Prejmer. Lucrările pentru punerea în siguranță a pasajului au intrat pe ultima sută de metri, după așternerea noilor straturi de asfalt. Acum se lucrează la montarea parapetelor de siguranță și a rosturilor de dilatație, iar la final se vor reface marcajele rutiere și se vor monta indicatoarele rutiere. Le mulțumim pentru înțelegere tuturor participanților la trafic care au fost nevoiți să utilizeze rutele ocolitoare, precum și celor care locuiesc pe aceste rute, care au avut parte de un trafic mai intens pe drumurile locale din zonă”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

Vă reamintim că în luna septembrie o grindă din acest pod s-a prăbușit peste calea ferată. Traficul feroviar în zonă nu era oprit, astfel că în orice moment s-ar fi putut produce o tragedie. Pentru ca muncitorii să poată lucra în siguranță, autoritățile au decis să restricționeze traficul auto pe sub pasaj.

Podul dintre Hărman și Prejmer a fost construit în anul 1983, iar în cei 40 de ani de existență nu au fost făcute reparații. Pasajul s-a degradat foarte mult, iar viața celor care treceau prin zonă era pusă în pericol.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes