Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Parcarea pentru ambulanţe a Spitalului Judeţean, plină de autoturisme. Autospecialele stau „în şir indian”, în drum, pentru a lăsa pacienţii

Publicat

pe

Un caz revoltător a fost semnalat de un internaut pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou – Braşov”. În fotografia postată aici se vede cum cel puţin 6 autoturisme sunt parcate pe locurile destinate ambulanţelor şi echipajelor SMURD din faţa Spitalului Judeţean Braşov.

Publicitate

Fotografia a fost realizată pe strada Octavian Augustus, chiar în faţa intrării în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Braşov. În imagine se poate observa foarte clar cum cel puţin 6 autoturisme sunt parcate chiar în faţa porţii de intrare în spital, pe locurile ambulanţelor. Mai mult, pentru că nu au mai avut loc de parcare, două ambulanţe şi un echipaj SMURD au oprit „în şir indian”, în drum, pentru a lăsa pacienţii.

Totodată, o autospecială de teren a SMURD, parcată chiar la în faţa UPU, se vede cum este blocată de maşinile parcate neregulamentar.

La postare au apărut imediat şi comentarii. Redăm aici doar câteva dintre acestea.

Publicitate

„Este şi normal. Este de toată rușinea ca un spital județean sa nu aibă o parcare, ba chiar nici un loc de parcare. Apropo, majoritatea mașinilor parcate acolo sunt ale angajaților spitalului care nici ei nu au unde parca (brancardieri, asistenți ,medici).”

„Şi cum să facă? Să te arunce din mers la spital?”

„Pe bune? Adevarul e ca „ai dreptate”… în ţările civilizate, pacientul e aruncat din mers şi ambulanța pleacă în altă misiune”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes