Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O ursoaică înfometată, care căuta hrană prin curţile oamenilor şi care a fost hărţuită şi bătută, a ajuns la rezervaţia de la Zărneşti

Redactia Brasov

Publicat

pe

În fiecare seară era alungată cu bâte, hăituită și speriată cu sunete puternice, ba chiar a și fost bătută. Totul pentru că venea să caute câte-o bucată de pâine sau ceva să-i potolească foamea cumplită. Venea de pe dealuri și intra prin curțile oamenilor care o speriau îngrozitor. Este calvarul prin care a trecut timp de o lună o puiuță de urs, în localitatea Subcetate – Harghita. Din fericire, tot chinul a luat sfârșit azi-noapte când micuța a ajuns în Sanctuarul AMP Libearty.

Are puțin peste 2 ani și nu cântărește mai mult de 70 de kilograme. Deși nu prezintă semne de boală, medicul veterinar spune că este extrem de slăbită și deshidratată, foarte mică pentru vârsta ei și se vede clar că nu a avut ce mânca.

A fost vaccinată antirabic, deparazitată și microcipată. Deocamdată, va petrece un timp în zona de carantină a sanctuarului pentru a se întrema iar atunci când va fi pregătită, va fi eliberată în pădurea de la Libearty unde se va putea juca în voie, va putea să se cațere în copaci și să înoate în piscină și nu va mai simți niciodată foamea.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>