Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O rusoaică din Brașov a primit o felicitare de la Vladimir Putin

Publicat

pe

Publicitate

O rusoaică din Brașov a primit o diplomă și o scrisoare din partea lui Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Victoriei, sărbătoarea sovietică celebrată de Rusia pe 9 mai.  

Funcționarii Ambasadei Rusiei la București și cetățeni ruși din România au curățat cimitirele ostașilor sovietici din Sinaia și Brașov, iar o rusoaică a primit chiar și o felicitare din partea lui Vladimir Putin, a transmis reprezentanța diplomatică a Moscovei din țara noastră.

Ambasada a publicat și fotografii de la acțiunea derulată în cimitire, precum și cu cetățeanca rusă felicitată de Putin.

”În ajunul sărbătoririi Zilei Victoriei, funcționarii Ambasadei Rusiei în România, precum și reprezentanți ai asociațiilor compatrioților ruși au efectuat lucrări de curățare și amenajare a cimitirelor ostașilor sovietici din Sinaia și Brașov și au organizat ceremonii de depunere a coroanelor de flori la Memorialele sovietice ale soldaților-eliberatori”, a transmis Ambasada Rusiei, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Rusoaică din Brașov felicitată de Putin

”În plus, uneia dintre cetățencele ruse care locuiește în Brașov și care a primit Insigna „Rezidentul Leningradului asediat” i-a fost înmânată o felicitare din partea Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, cu ocazia viitoarei Zile a Victoriei”, a mai arătat ambasada.

Rusia are de la jumătatea lunii aprilie un nou ambasador în România, în persoana lui Vladimir Lipaev, fost ambasador al Kremlinului în Estonia, de unde a fost expulzat în februarie 2023.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes