Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O poliţistă din Braşov, printre cele mai rapide din Europa. Pe podium la Campionatul European de Atletism al Polițiștilor

Publicat

pe

Publicitate

Campionatul European de Atletism al Polițiștilor, care s-a desfășurat zilele trecute în Praga, a adus la start peste 170 de sportivi aparținând ministerelor de interne, din 16 țări europene.

Printre sportivii participanți a fost şi Inspector de Poliție Ilona-Maria Șucu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională, care a urcat din nou pe podium, obținând medalia de bronz, la proba de 100 metri alergare.

Anterior acestei performanțe, obținute la campionatul din Cehia, Ilona a participat luna trecută și la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, eveniment sportiv care s-a desfășurat în Winnipeg, Canada. Și de această dată polițista din Brașov s-a impus la proba de 100 m viteză și a cucerit medalia de argint.

„Ne bucurăm și ne mândrim cu rezultatele obținute de către colega noastră și îi urăm mult succes la competițiile următoare. Felicitări, Ilona!”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes