Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / O poliţistă din Braşov printre cele mai bune atlete din lume la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor. A cucerit trei medalii de aur şi una de argint

Publicat

pe

World Police and Fire Games 2022 se apropie încet, încet de final, iar poliţişsta din Braşov care cucerise o medalie de aur şi una de argint a realizat performanţe noi. Tânăra Maria Ilona Şocu a mai cucerit două medalii de aur, de această dată cu ştafetele de 4×400 metri şi 4×100 metri. astfel, braşoveanca a obţinut în total nu mai puţin de 3 medalii de aur şi una de argint la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.

Publicitate

Spunem doar atât: din 4 probe la care a participat Ilona, a obținut 3 medalii de aur și 1 medalie de argint, după cum urmează:

  • Locul I – medalia de aur la atletism, proba de 100 m;
  • Locul I – medalia de aur la atletism, proba de ștafetă, 4×400 m,
  • Locul I – medalia de aur la atletism, proba de 4×100 m;
  • Locul II – medalia de argint la atletism, proba de 200m.

„Este încântător să vedem steagul României arborat pe cele mai înalte trepte, într-o competiție uriașă, cu peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de țări, subliniind faptul că în spatele acestor rezultate sunt zile nenumărate de antrenamente și muncă. Noi, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, ne mândrim că Ilona face parte din echipa noastră și o asigurăm de tot sprijinul de care are nevoie pentru a-și continua visul de a cucerii podiumurile marilor competiții sportive la care va participa!”, a transmis IPJ Braşov.

”Promit să continui pregătirea la același nivel pentru a face cel puțin aceeași figură și la următoarele campionate mondiale”, spune Ilona.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes