Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O pisicuţă speriată s-a cocoţat în vârful unei case din centrul Braşovului şi nu a mai putut să coboare. A fost dată jos de pompieri

Publicat

pe

O pisică buclucașă a dat mari bătăi de cap tuturor celor cărora le-a păsat de ea, dar și pompierilor și oamenilor de la Asociaţia „Milioane de prieteni”. Pisicuţa a ajuns în vârful unei case din centrul Braşovului şi speriată nu a mai ştiut cum să coboare. A fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a fi coborâtă şi înapoiată stăpânilor. 

Publicitate

„Din fericire, după isprava demnă de cascadorii, blănoasa a ajuns în siguranță în brațele stăpânei sale. Nu se știe exact cum, cel mai probabil speriată și fugărită de alte pisici din zonă, eroina noastră s-a urcat până în vârful acoperișului unei clădiri istorice foarte înaltă.

Casa se află în Centrul Istoric al Brașovului, iar pompierii nu au avut cum să ajungă cu o autospecială cu scară până la clădirea cu pricina așa că, împreună cu colegii noștri au prins pisica prin podul casei.”, a transmis Asociaţia Milioane de Prieteni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes