Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / O familie din Săcele s-a trezit cu ursul în curtea casei. A încercat să deschidă uşa

Publicat

pe

Urşii îşi fac tot mai mult apariţia în gospodăriile oamenilor. Marţi, în oraşul Săcele de lângă Braşov, un urs şi-a făcut apariţia la uşa unei familii.

S-au trezit cu ursul la uşă. Speriaţi, oamenii au sunat la 112, însă după ce autorităţile au ajuns la faţa locului ursul dispăruse. Animalul este căutat în continuare de către autorităţi, transmite observatornews.ro.

„…azi am a avut o nouă vizită…🐻ul a încercat (chiar și) ușa de intrare…😩…am apelat 112 … întradevăr au ajuns “prompt”( cu jandarmi, cu vânător, cu veterinar , etc)…la 20 de minute după apelare…☹️…evident , ursul plecase ,nici urmă de el 😒…mă gândesc acum 🤔, că avem zeci de fotografi amatori și/sau profesioniști în Săcele.

Pe unii îi cunosc , alții îmi sunt prieteni , cunoștințe… recomand să-i contactăm ! Să cerem ajutorul lor …( Sólyom Ernő , Sztojka Csaba , Laci Tuzson , etc )..

Publicitate

Sunt sute de aplicații de tracking, urmărire ( free of charge), cu camere fixe , cu drone , etc…astfel nu vom mai căuta “acul în carul cu fân”…

Referitor la autoritățile Săcelene : sunt convins că își fac treaba, și că este stresant, deranjant și frustrant pentru Dumnealor că , de câteva săptămâni, nu reușesc să stăpânească și să găsească rezolvarea cât mai urgentă a numeroaselor plângeri , sesizări din partea concetățenilor…apreciez interesul Dl-lui Viceprimar Géczi Gellért , care mi-a asigurat sprijinul și suportul Dumnealui și al Autorităților Locale în limita legilor pe care sunt obligați să-l respecte…

Dacă s-au putut monta în păduri zeci de camere video pentru limitarea furtului de lemne , nu se găsește buget și pentru camere pentru următoarele, eventualele (foarte probabile) victime omenești cauzate de atacul urșilor suprapopulați din zona noastră?”, a scris săceleanul pe pagina de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes