Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O ciurdă de bivoli a intrat la păscut într-un cimitir din judeţul Braşov

Publicat

pe

Mai mulți săteni din Felmer, comuna Șoarș s-au revoltat după ce au găsit în urmă cu două zile bivolii unui localnic la păscut printre mormintele din cimitir. Asta deși cimitirul este împrejmuit cu gard iar accesul se face doar pe poarta principala. Mai mult, animalele nu erau singure, ci erau supravegheate de un tânăr, susțin sătenii. 

Publicitate

În loc să se roage în liniște la mormintele celor dragi, sătenii din Felmer sunt nevoiți să repare stricăciunile și să curețe mizeria lăsată de animalele aflate la păscut în cimitir. Oamenii spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, scrie fagarasultau.ro.

„Suntem supărați că deși nu e prima dată când animalele ajung în cimitir, nimeni nu ia măsuri. Nu este normal să umble cu bivolii prin cimitir, peste morminte. Poate se autosesizează organele competente și nu o să mai avem astfel de probleme“, a spus o localnică pentru fagarasultau.ro.

„În urma imaginilor postate și pe rețelele de socializare, oamenii legii s-au autosesizat și au început verificările pentru stabilirea stării de fapt.”, a transmis purtuătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliţie Nadia Olaru, pentru sursa citată.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes