Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / O casă din Şchei a fost dărâmată complet deşi autorizaţie era pentru desfinţare doar a unei părţi din ea

Publicat

pe

La începutul acestei săptămâni, polițiștii locali de la Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au demarat acțiuni specifice de control și pe zona cartierului Șchei pentru monitorizarea respectării Legii 50/1991 (r) privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Cu această ocazie, a fost deja identificat un șantier unde polițiștii locali au constatat că lucrările nu respectau proiectul tehnic care a stat la baza emiterii autorizației de construire. „Pe scurt, construcția fusese demolată integral, deși autorizația prevedea doar desființarea parțială a imobilului. De aceea, Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal a elaborat un referat către Compartimentul Juridic pentru formularea unei plângeri penale în conformitate cu Legea 50/1991 (r) privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, art. 24 lit. a. Precizăm faptul că imobilul în cauză este situat în zonă protejată, motiv pentru care nu se aplică sancțiune contravențională, fapta înscriindu-se în sfera penală.”, a transmis Poliţia Locală.

Controalele tematice vor continua pe această zonă, iar agenții de la Biroul Disciplina în Construcții vor lua măsurile legale acolo unde acestea se vor impune.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes