Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / O braşoveancă participă la Survivor România 2023. Alexandra Porkolab este pasionată de handbal și drumeții montane

Publicat

pe

Cine este Alexandra Porkolab. Face parte dintre cei 12 concurenți care formează echipa Războinicilor la Survivor România 2023. Este pasionată de drumețiile montane și locuiește la Brașov, orașul ei natal, așa că este convinsă că va avea suficientă forță fizică încât să depășească orice obstacol care i-ar putea apărea în cale în jungla din Republica Dominicană. Însă, cea mai grea probă pe care o are de trecut cu adevărat este cu siguranță despărțirea de fetița ei.

A devenit mamă în urmă cu câțiva ani, este devotată în totalitate fiicei sale, dar a reușit să își construiască și o carieră de succes. Este activă pe rețelele de socializare, în mod special pe Instagram. Iată cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023.

„Salut dragilor! Alexandra începe anul în forță, urmează să înceapă aventura în echipa Războinicilor în noul sezon Survivor România, începând cu data de 9 Ianuarie. Ea nu va avea acces la telefon, așa că are nevoie de noi să îi transmitem toate gândurile pozitive! Haideți să îi ținem pumnii! Va fi un an plin de provocări!’, este mesajul postat de prietenii concurentei, după ce Alexandra Porkolab a plecat în junglă, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Este originară din Brașov, pasionată de handbal și drumeții montane. Are părul creț, ochii albaștri, iar în prezent este blondă. A devenit mamă în anul 2018, iar din postările de pe Instagram, pare că nu are un partener de viață în prezent, transmite viva.ro.

Publicitate

Cine este Alexandra Porkolab. „Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să infrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica in vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă in care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă in care iți lași ego’ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să iți reincepi proiectele, stiind că acasă te asteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt inconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes dar fară curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”.

Dragelor, totul e greu, dacă voi vreți să fie greu. Știu că realizările profesionale, dorința de independentă, reușitele sunt atât de orgasmice dar ele nu te vor face niciodata mama așa că INDRĂZNEȘTE!’, este mesajul postat de Alexandra Porkolab, în anul 2019, pe Instagram.

Cine este Alexandra Porkolab. „Anul ăsta a fost mă-sa la toți anii mei. Plin cu de toate, de la prăpastie la cer, de la lacrimi la râs în hohote, de la băgat undeva de nervi la băgat undeva de drag… Un an plin de provocări in care am stat mai mult în discomfort zone decât în comfort zone… și ghiciți ce? #maivreau Nu vă urez treburi și chestii pentru că în fapt, anul fiecăruia este după gândurile si acțiunile lui, așa că aveți grijă de mintea și sufletul vostru! Vă pupă, Alexuța! La mulți ani!’, este mesajul transmis de Alexandra Porkolab, pe contul ei de Facebook, în ultima zi a anului trecut.

Lucrează ca Manager Marketing și Vânzări pentru Convest Medical, dar este și Director Asociat pentru Biossan Brașov, un laborator de analize medicale. Are două motto-uri după care se ghidează în viață: In a world where you can be anything, be kind!’/”Într-o lume în care poți fi orice, fii un om bun” și Orice îmi propun, fie îmi iese, fie mă lupt până îmi iese!’.

Cine este Alexandra Porkolab. Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes