Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / O bătrână care s-a rătăcit pe străzile din Brașov a fost găsită de jandarmi. Femeia nu a știut să le spună autorităților cine este și unde locuiește

Publicitate

Publicat

pe

O bătrână din Brașov, care s-a rătăcit pe străzile din oraș, a fost salvată de un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista”. Femeia, în vârstă de 82 de ani, a ajuns lângă sensul giratoriu de la intersecția străzii Lacurilor cu Calea București. Jandarmii au observat că era dezorientată așa că au mers la ea și au condus-o pe trotuar.

Publicitate

Oamenii legii au încercat să afle detalii despre femeie, dar ea le-a spus jandarmilor că nu știe cum a ajuns acolo. Bătrâna, vizibil nedumerită și dezorientată de întuneric și ninsoarea abundentă, nu a știut să le spună unde locuiește, nici cum se numește și nici nu avea documente asupra ei.

Echipajul, format din plutonier adjutant șef Rusu Toma, plutonier adjutant Mihalache Lucian, plutonier Stănescu Laurențiu și sergent major Preodișteanu Marius, a început căutările în zona în care a fost găsită femeia. Jandarmii au bătut din poartă în poartă și așa au aflat că bătrâna locuiește în apropiere, împreună cu nepotul ei.

În jurul orei 22.30, jandarmii au găsit casa femeii și au lăsat-o în grija nepotului care era extrem de îngrijorat pentru că nu știa unde a dispărut bătrâna. Din cauza vârstei înaintate ea are probleme de orientare. Din fericire, bătrâna nu a fost rănită, iar familia spune că va avea mai multă grijă ca un astfel de episod să nu se mai repete.

Publicitate

sursa foto: IJJ Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes