Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Noua minune turistică a României este la Fundata: căsuțele de hobbit, paradisul ascuns în munți

Publicat

pe

Publicitate

Deși trăim vremurile acestea restrictive și ciudate, iar turismul are mult de suferit, sunt tineri care nu s-au oprit în loc, nu s-au speriat de pandemie, au avut curajul să meargă mai departe, să investească în visul lor și să construiască locații ingenioase, care merită promovate și puse pe harta turistică a României. Vă arătăm, în această seară, un proiect inedit și tare frumos, la Fundata: căsuțe de hobbit ecologice.

Aceasta este proiectul de suflet a lui Bogdan, un tânăr de 34 de ani din Fundata, care, încă de la începutul pandemiei, din martie, s-a apucat de treabă și a investit aici peste 120.000 de euro, doar în construcție. A vrut să facă ceva diferit, altfel decât pensiunile tradiționale. Căsuțele de hobbit nu au fost ridicate la întâmplare, ci cu mare respect pentru natură. Materialele folosite sunt doar din zonă: lemn și piatră, iar acoperișul este verde, plantat cu iarbă.

Unde? Fundata, jud. Brașov: la 200 de km de București, la 349 de km de Iași, la 342 de km de Cluj.

Din București, puteți ajunge la Fundata, pe A1, prin Pitești, sau pe DN1 –  Râșnov – Fundata.

Publicitate

Ați visat, vreodată, să dormiți într-o căsuță de hobbit? Să vă simțiți ca-n poveștile lui J.R.R. Tolkien, în care hobbiții trăiau în căsuțe mici, îngropate sub pământ, să stați lângă un șemineu și să vă uitați pe un geam mic și rotund, cum ninge liniștit?

Ce poate fi mai relaxant decât să fii în mijlocul naturii, într-un peisaj de basm și să te doară urechile de atâta liniște?

Mai mult, în calatorinbascheti

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes